COMMERCIAL
INTERIOR FIT-OUT
LOCATION
MENARA BRDB
BANGSAR
KUALA LUMPUR
COMPLETED
2012
AREA
2200 SQ FT

This office was designed for a new health and fitness company that brought its distinct brand and concept of holistic, sustainable fitness to an existing oversaturated commercial fitness market. We were appointed to design not only the office but the new corporate identity that would set the company apart from its local and international market competitors.

The client wanted an office that was fresh and dynamic in its appeal and to reflect the essence of their brand. A linear ply box office suite sits along the entire length of the space. It pans the open working area of custom-built ply tables and a suspended shelving system comprising of steel and ply.

Being a fitness company not adverse to a bit of play in the office area, the client requested for a monkey bar – we designed this to run parallel to the box office suite to invite its staff and daring clients to a new level of fitness challenge.